Logo Stichting Kansarme Kinderen In Nederland

Projecten

Algemeen

“Stichting Kansarme Kinderen In Nederland ondersteunt zoveel mogelijk gezinnen in Nederland die in armoede moeten leven.” Er zijn kinderen die met honger naar bed gaan, geen speelgoed hebben, geen kleren kunnen kopen of nooit naar een attractiepark zijn geweest. Dat moet veranderen. Kinderen mogen niet de dupe zijn van de schulden van hun ouders.

Maar als er na sanering €25,- in de maand leefgeld overblijft voor voedsel en kleding per kind, dan is er zeker geen geld voor een speelgoedje, een boekje, lidmaatschap, etc. Vaak zelfs niet om fatsoenlijk te eten. Alle kinderen hebben recht op een jeugd waarin zij zich geen zorgen hoeven te maken en waarbij zij zich geborgen voelen en liefde ervaren. Een jeugd waarin het kind rechten heeft maar ook plichten en waar naar het individu wordt gekeken. Een jeugd waarin zij in alle vrijheid en veiligheid kunnen ontwikkelen en ontplooien. Stichting Kansarme Kinderen In Nederland zet zich hiervoor in !Project 1: voedsel pakketten

Omdat er zoveel kinderen hier in nederland zijn die 's avonds geen warm eten kunnen krijgen.Of met honger naar bed gaan.En op de dag maar weinig in de koelkast ligt.

Project 2: kleding en waardebonnen voor kleding

Omdat er veel ouders zijn die geen geld hebben om voor hun kinderen kleding te kopen. En ze dan vaak met te kleine kleding rondlopen. Of nog met zomerkleding in de winter rondlopen.

Project 3: speelgoed en waardebonnen voor speelgoed

Omdat voor veel ouders speelgoed een luxe kostenpost is.

Project 4: financiële steun bij lidmaatschap in zwemles en sport

Omdat ook dit helaas vaak wordt gezien als een luxe kostenpost.Terwijl het zo goed voor het kind is en het kind dan lekker kind kan zijn!Blijf op de hoogte en volg ons op Facebook.