Logo Stichting Kansarme Kinderen In Nederland

Persoonlijke verhalen

we zijn sprakeloos en ik kan niet wachten tot de kids thuis zijn de tasjes zijn heel mooi gevuld en erg nodig. Bedankt alweer hoeveel zorg en werk jullie aan elk pakket besteden

~ Moeder van 5 over schoolpakketten


Niet te beschrijven, vandaag een doos vol met de meest prachtige dingen mogen ontvangen. Mijn jongste is al helemaal gelukkig, de andere 2 zullen na het buiten spelen hun ogen niet geloven. Volgende week gaan ze vast vol trots naar school! De cadeautjes en bonnen snel opgeborgen, voor je het weet is het weer sinterklaas Ontzettend bedankt!!!

~ Moeder van 3


Vandaag het pakket voor mijn dochter gekregen. Zo stil kun je zijn dat dit er is. Het is een super mooi pakket. Namens mijn dochter en mijn ontzettend bedankt. Ze is er super blij mee.

~ Moeder van 1


Net het pakket van me kindjes ontvangen. Ik kan een heel verhaal vertellen maar ben eigelijk sprakeloos. Wat kwam dit op een goed moment en wat een blije kids. Heel erg bedankt voor al jullie zorgen en werk. Jullie zitten in ons hart❤

~ Moeder van 5


Helemaal flabbergasted, deze week gebeld geworden, en mijn prachtige jongens zijn vandaag dubbel en dik verwend geworden. Ook nog op de oudste zijn verjaardag. Echt super bedankt. Mijn jongste loopt al in zijn superschoenen en nieuwe trui. En de oudste heeft een prachtige jas gekregen en mooie kleren. Ook nog nieuw allemaal. Helemaal flabbergasted. Altijd met 2 e handse kleding en schoenen lopen, en nu alles nieuw. Wauw. En het speelgoed staat voor Sinterklaas verstopt en bol.com gaan we nog kijken. En de ah bon kunnen we goed gebruiken. Echt ontzettend bedankt.

~ Moeder van 2


Vandaag een prachtig pakket ontvangen voor mijn 3 kinderen. En wow wat zijn ze blij! Prachtige kleren en ook top schoenen. BEDANKT

~ Moeder van 3


Ontzettend verrast met dit geweldige pakket Wat een verrassing zo rond deze dagen enorm bedankt namens mijn dochter!blij,verrast,overrompeld, zo veel!

~ Moeder van 1


Vandaag het schoolpakket, een kleding pakket én een schoolspullen pas mogen ontvangen voor mijn zoon!! Onwijs bedankt!! Hij (en ik) is er ontzettend blij mee en dankbaar voor.

~ Moeder van 1


Het mooie schoolpakket ontvangen schoenen en kleding heel veel bedankt voor een lach op zijn gezicht.

~ Moeder van 1


Wat hebben wij een waanzinnige dag gehad in de Efteling. Zo dankbaar voor deze dag. De twinkeling in de ogen van mijn zoontje. De cadeautjes die ik voor hem heb kunnen kopen en het eten in een écht restaurant (grote wens van mijn manneke). Eens een keertje (normaal is het altijd nee als we al een dagje uitgaan) geen nee moeten zeggen. Liep af en toe echt met een brok in mijn keel rond. Ontzettend bedankt voor het regelen.

~ Moeder over dagje Efteling


Wil ook jullie ontzettend bedanken, wij hebben zo ontzettend genoten gisteren. Lekker frietjes gegeten, bami gegeten en natuurlijk een ijsje. onze kleine meid heeft superleuke dingen kunnen kiezen, ook nog nuttig. Kan ze thuis nog eens nagenieten van de dag efteling. Ze vond de achtbaan in het donker met die vogel het leukst, ze zei achteraf "dit was zo eng, maar gaan we nog een keer"

~ Moeder over dagje Efteling


Zojuist het langverwachte pakket ontvangen voor mijn 3 kids… Wat een ontzettend mooi en groot pakket! Mooie kleding, hippe schoenen en als klap op de vuurpijl nog voor ieder een cadeau en een bon! De cadeautjes en de bonnen heb ik weggelegd voor de feestdagen. Ontzettend bedankt!! Ik had dit mijn kids nooit kunnen geven…

~ Moeder van 3


Ontzettend bedankt, het is in 1 woord zoals ook op de cadeaubon staat
Wooooowww!!
Wat een prachtig pakket, hier zijn we erg blij mij!!

~ Moeder van 3


Ik heb stichting kansarme kinderen leren kennen nadat ik alleen kwam te staan en mijn baan verloor. Hierdoor belande ik uiteindelijk bij de schuldhulpverlening en werd ik afhankelijk van de voedselbank. Daar werd ik geïnformeerd over deze stichting. Mijn zoon van toen 8 en ik 49 moesten alles doen van €50,- per week. Na mijn aanmelding ontving ik na een tijdje een geweldig pakket met kleding en wat cadeautjes voor mijn zoon. Alles nog nieuw en de maat was groter dan wat hij had. Dus echt iets om langer mee te doen.

Enkele maanden later werd ik op een avond gebeld met de mededeling dat mijn zoon een nieuwe fiets had gewonnen. En dat deze de dag erna werd afgeleverd. Echt helemaal gelukkig nam mijn zoon deze in ontvangst, tevens zat er ook weer een pakket met kleding bij. Hij fietst er bijna elke dag op. Zo mooi en belangeloos. Ik heb er geen woorden voor dat er mensen zijn die dit voor anderen over hebben zonder vooroordelen. Echt geweldig.

~ Een dankbare vader


Wij als gezin met 4 jonge kinderen zijn zo dankbaar voor de hulp die stichting kansarme kinderen ons heeft gegeven! Van kleding, speelgoed, cadeautjes tot uitzet voor onze jongste toen onverwacht bleek dat ik zwanger was! Een geweldige stichting met aan het roer een vrouw met een hart van goud!

~ Moeder van 4 kinderen


Ik ben moeder van 2 zonen....12 en 6 jaar oud. Sinds 2 jaar ken ik de stichting. We hebben veel liefde en warmte ontvangen via de stichting. Kleding ,schoenen ,vuurwerk ,en een prachtige bmx fiets... altijd een lief bericht van Stephanie hoe het met ons gezin gaat en ze maakt ons keer op keer gelukkig. Want als je in onze situatie zit is het super om te zien hoe de kindersmoeltjes glimlachen als er een verrassing komt.....bedankt voor dit goede werk!

~ Moeder van 2


Sinds mijn kinderen bij de stichting zijn aangemeld weet ik dat er altijd een luisterend oor is...dat er iemand is die mee denkt ..dat als ik ooit echt iets nodig zou hebben dat ik weet waar ik moet aan kloppen...de dozen zijn elke keer gevuld met prachtige kleding en schoenen. Het is elke keer mijn vier kinderen een feestje...met oud en nieuw kunnen ook zij vuurwerk afsteken en van oliebollen genieten. De stichting betekent voor mij niet meer alleen staan...

~ Moeder van 4


De reden waarom ik blij ben met de stichting is omdat mijn pubers flink aan de maat zijn en dat brengt extra kosten met zich mee aangezien de herenafdeling prijziger is dan de kinderafdeling. Door de hulp van de stichting heb ik de mogelijkheid om mijn pubers een keer te trakteren op de bioscoop. De stichting verdient een dikke pluim voor alle liefde, vreugde en inzet!

~ Mama van 2


Een super initiatief, dat is wat ik van stichting kansarme kinderen in Nederland vindt. Als je al zo diep in je portemonnee moet om in je primaire levensbehoefte te voorzien, is het lastig om een verjaardag te vieren voor je kinderen of een leuke shirt of broek kopen voor een gelegenheid. Gelukkig kwam stichting kansarme kinderen in Nederland op mijn pad en kon ik toch voor mijn zoon een leuke dag maken en al is het een klein gebaar, voor een moeder die het niet zo breed heeft, is het geweldig te zien dat haar kind geniet van deze speciale dag en van de leuke kledingstukken. Ik hoop dat de stichting veel meer gezinnen kan verblijden op deze manier. Mijn dank is erg groot.

~ Een dankbare moeder


Wij als gezin waren/zijn heel blij met de hulp van de stichting. Op het moment dat er geen geld was en de kinderen nieuwe schoenen nodig hadden kregen ze deze. We hebben wel een verwijzing voor de kledingbank maar je wil je kinderen ook wel is op wat nieuws laten lopen. Ook met oud en nieuw kregen de kinderen een vuurwerk pakket waar ze enorm van hebben genoten. Het is fijn dat je kinderen niet hoeven te lijden onder jou schulden.

~ Moeder van 2 kinderen


Ik ben de stichting zo dankbaar dat ze het voor mijn kinderen mogelijk maken ook gewoon naar school te kunnen door dat ik schoolspullen krijg en nieuwe schoenen aangezien ik ze dit vaak niet kan geven.

~ Moeder van 3 kinderen
Blijf op de hoogte en volg ons op Facebook.