Logo Stichting Kansarme Kinderen In Nederland

Persoonlijke verhalen

Een dankbare vader

Ik heb stichting kansarme kinderen leren kennen nadat ik alleen kwam te staan en mijn baan verloor. Hierdoor belande ik uiteindelijk bij de schuldhulpverlening en werd ik afhankelijk van de voedselbank. Daar werd ik geïnformeerd over deze stichting. Mijn zoon van toen 8 en ik 49 moesten alles doen van €50,- per week. Na mijn aanmelding ontving ik na een tijdje een geweldig pakket met kleding en wat cadeautjes voor mijn zoon. Alles nog nieuw en de maat was groter dan wat hij had. Dus echt iets om langer mee te doen.

Enkele maanden later werd ik op een avond gebeld met de mededeling dat mijn zoon een nieuwe fiets had gewonnen. En dat deze de dag erna werd afgeleverd. Echt helemaal gelukkig nam mijn zoon deze in ontvangst, tevens zat er ook weer een pakket met kleding bij. Hij fietst er bijna elke dag op. Zo mooi en belangeloos. Ik heb er geen woorden voor dat er mensen zijn die dit voor anderen over hebben zonder vooroordelen. Echt geweldig.


Moeder van 4 kinderen

Wij als gezin met 4 jonge kinderen zijn zo dankbaar voor de hulp die stichting kansarme kinderen ons heeft gegeven! Van kleding, speelgoed, cadeautjes tot uitzet voor onze jongste toen onverwacht bleek dat ik zwanger was! Een geweldige stichting met aan het roer een vrouw met een hart van goud!


Moeder van 2

Ik ben moeder van 2 zonen....12 en 6 jaar oud. Sinds 2 jaar ken ik de stichting. We hebben veel liefde en warmte ontvangen via de stichting. Kleding ,schoenen ,vuurwerk ,en een prachtige bmx fiets... altijd een lief bericht van Stephanie hoe het met ons gezin gaat en ze maakt ons keer op keer gelukkig. Want als je in onze situatie zit is het super om te zien hoe de kindersmoeltjes glimlachen als er een verrassing komt.....bedankt voor dit goede werk!


Moeder van 4

Sinds mijn kinderen bij de stichting zijn aangemeld weet ik dat er altijd een luisterend oor is...dat er iemand is die mee denkt ..dat als ik ooit echt iets nodig zou hebben dat ik weet waar ik moet aan kloppen...de dozen zijn elke keer gevuld met prachtige kleding en schoenen. Het is elke keer mijn vier kinderen een feestje...met oud en nieuw kunnen ook zij vuurwerk afsteken en van oliebollen genieten. De stichting betekent voor mij niet meer alleen staan...


Mama van 2

De reden waarom ik blij ben met de stichting is omdat mijn pubers flink aan de maat zijn en dat brengt extra kosten met zich mee aangezien de herenafdeling prijziger is dan de kinderafdeling. Door de hulp van de stichting heb ik de mogelijkheid om mijn pubers een keer te trakteren op de bioscoop. De stichting verdient een dikke pluim voor alle liefde, vreugde en inzet!


Een dankbare moeder

Een super initiatief, dat is wat ik van stichting kansarme kinderen in Nederland vindt. Als je al zo diep in je portemonnee moet om in je primaire levensbehoefte te voorzien, is het lastig om een verjaardag te vieren voor je kinderen of een leuke shirt of broek kopen voor een gelegenheid. Gelukkig kwam stichting kansarme kinderen in Nederland op mijn pad en kon ik toch voor mijn zoon een leuke dag maken en al is het een klein gebaar, voor een moeder die het niet zo breed heeft, is het geweldig te zien dat haar kind geniet van deze speciale dag en van de leuke kledingstukken. Ik hoop dat de stichting veel meer gezinnen kan verblijden op deze manier. Mijn dank is erg groot.


Moeder van 2 kinderen

Wij als gezin waren/zijn heel blij met de hulp van de stichting. Op het moment dat er geen geld was en de kinderen nieuwe schoenen nodig hadden kregen ze deze. We hebben wel een verwijzing voor de kledingbank maar je wil je kinderen ook wel is op wat nieuws laten lopen. Ook met oud en nieuw kregen de kinderen een vuurwerk pakket waar ze enorm van hebben genoten. Het is fijn dat je kinderen niet hoeven te lijden onder jou schulden.


Moeder van 3 kinderen

Ik ben de stichting zo dankbaar dat ze het voor mijn kinderen mogelijk maken ook gewoon naar school te kunnen door dat ik schoolspullen krijg en nieuwe schoenen aangezien ik ze dit vaak niet kan geven.
Blijf op de hoogte en volg ons op Facebook.